Sök efter dina mediciner, lägg dem i kundvagnen och fortsätt sedan via vår online kassa. Om du registrerar dig för första gången måste du fylla i lite information så att din beställning kan fyllas snabbt och säkert.

Bekräftelsesamtal från Bastaapoteket.com

Som en del av vårt åtagande gentemot våra kunder kommer Bastaapoteket.com att ringa och bekräfta varje beställning som görs hos oss. Under denna bekräftelse ringer vår kundtjänstspecialist bekräftade de beställda medicinerna, adressen de ska skickas till och andra behandlingsdetaljer.

Beställning och leverans

Efter att vi har bekräftat beställningen, bildar vi paketet, varefter det skickas till den transportör som valts av klienten.

Levereras till din dörr

I genomsnitt är det 2-4 veckor för leverans från det att din beställning har mottagits och behandlats. Sändningar kan försenas i händelse av säsongsstörningar, hög postvolym runt helgdagar och slumpmässiga tullkontroller.

Kom ihåg att för att se till att ditt utbud av receptbelagda mediciner inte avbryts rekommenderar vi starkt att du beställer din medicin 30 dagar innan din nuvarande leverans slutar.

Leverans

Exempel på kuvert
Din beställning kommer att packas säkert och levereras inom 24 timmar. Så här ser förpackningen ut (riktiga bilder av den skickade varan). Det har samma storlek och utseende som ett vanligt brev (24x11x0,7 cm) och kommer inte att sakna sitt innehåll.

Metod vid leverans
Expreslevering
Tid för leverans
4-11 werkdagen
Pris
178.22 kr
Internationell leverans
Skydd och säkerhet
Diskretna opakovka
Garanti för integritet och anonymitet
Leverans av din beställning inom 21 dagar
100% garanterad leverans.

Beställningar behandlas vanligtvis inom 24 timmar. Så snart din beställning är registrerad får du automatiskt ett e-postmeddelande. Ibland hamnar dessa aviseringar i skräppostmappar. Leta efter ett meddelande där om du inte har fått något. Vi gör vårt bästa för att leverera dina paket i tid.

Alla läkemedel som kan ses på vår webbplats är generellt tillgängliga. Om du har problem med leveransen kommer vi att försöka lösa dem så snart som möjligt.

Våra specialister för kundservice står till ditt förfogande och står alltid till ditt förfogande.