Vanliga Frågor

Vanliga frågor om onlineapotek

 • Och varför anländer några paket lite senare eller tidigare än väntat?

  Beställningar behandlas vanligtvis inom 24 timmar. Så snart din beställning är registrerad får du automatiskt ett e-postmeddelande. Ibland hamnar dessa aviseringar i skräppostmappar. Leta efter ett meddelande där om du inte har fått något. Vi gör vårt bästa för att leverera dina paket i tid.

  Alla läkemedel som kan ses på vår webbplats är generellt tillgängliga. Om du har problem med leveransen kommer vi att försöka lösa dem så snart som möjligt.

  Våra specialister för kundservice står till ditt förfogande och står alltid till ditt förfogande.

 • Leverans

  Leveranserna beror på vilken leveransmetod du väljer.

  EU: s prioriterade post:

  • Leveransvillkor till Schengenområdet >> 5 – 15 arbetsdagar
  • Leveransvillkor till skandinaviska länder – >> 4 – 14 arbetsdagar

  Pris – 210 SEK (högst 200 piller 💊)

  DHL-inlägg:

  • Schengenområdet leveranstid >> 3 – 7 arbetsdagar
  • Skandinaviska länder leveranstid >> 2 – 8 arbetsdagar

  Pris 360 SEK (högst 250 piller)

  Det kan finnas force majeure-omständigheter som inte är beroende av oss: postförseningar och liknande faktorer utanför vår kontroll som kan orsaka en liten försening. Du bör också vara medveten om vissa tullförseningar som vi inte ansvarar för.

 • Hur man köper Hem?

  Sök efter dina mediciner, lägg dem i kundvagnen och fortsätt sedan via vår online kassa. Om du registrerar dig för första gången måste du fylla i lite information så att din beställning kan fyllas snabbt och säkert.

  Bekräftelsesamtal från Bastaapoteket.com

  Som en del av vårt åtagande gentemot våra kunder kommer Bastaapoteket.com att ringa och bekräfta varje beställning som görs hos oss. Under denna bekräftelse ringer vår kundtjänstspecialist bekräftade de beställda medicinerna, adressen de ska skickas till och andra behandlingsdetaljer.

  Beställning och leverans

  Efter att vi har bekräftat beställningen, bildar vi paketet, varefter det skickas till den transportör som valts av klienten.

  Levereras till din dörr

  I genomsnitt är det 2-4 veckor för leverans från det att din beställning har mottagits och behandlats. Sändningar kan försenas i händelse av säsongsstörningar, hög postvolym runt helgdagar och slumpmässiga tullkontroller.

  Kom ihåg att för att se till att ditt utbud av receptbelagda mediciner inte avbryts rekommenderar vi starkt att du beställer din medicin 30 dagar innan din nuvarande leverans slutar.

 • Rulla till toppen