Lägg din beställning

Sök efter dina mediciner, lägg dem i kundvagnen och fortsätt sedan via vår online kassa. Om du registrerar dig för första gången måste du fylla i lite information så att din beställning kan fyllas snabbt och säkert.

Bekräftelsesamtal från Bastaapoteket.com

Som en del av vårt åtagande gentemot våra kunder kommer Bastaapoteket.com att ringa och bekräfta varje beställning som görs hos oss. Under denna bekräftelse ringer vår kundtjänstspecialist bekräftade de beställda medicinerna, adressen de ska skickas till och andra behandlingsdetaljer.

Beställning och leverans

Efter att vi har bekräftat beställningen, bildar vi paketet, varefter det skickas till den transportör som valts av klienten.

Levereras till din dörr

I genomsnitt är det 2-4 veckor för leverans från det att din beställning har mottagits och behandlats. Sändningar kan försenas i händelse av säsongsstörningar, hög postvolym runt helgdagar och slumpmässiga tullkontroller.

Kom ihåg att för att se till att ditt utbud av receptbelagda mediciner inte avbryts rekommenderar vi starkt att du beställer din medicin 30 dagar innan din nuvarande leverans slutar.